AI a IoT aplikace na CESu 2019

Mezinárodní výstava spotřební elektroniky (anglicky Consumer Electronics Show, CES) se konala 8. ledna 2019 v Las Vegas. Tato přehlídka každoročně shromažďuje špičkové technologické produkty z celého světa a zdůrazňuje trend hluboké integrace AI (anglicky Artificial Intelligence, umělá inteligence ) + IoT (anglicky Internet of Things, Internet věcí). Changhong, lídr v oblasti domácích spotřebičů s umělou inteligencí po celém světě, předvedl televizi CHiQ, lednici, klimatizaci s aplikací AI + IoT a integraci inteligentních domácích spotřebičů do celého domu s IoT. Toto spojení má sloužit k vzájemné propojenosti a ovládání mezi různými inteligentními značkami vybavení, a také má přilákat vystavovatele z celého světa, aby zde zažili pohodlnější rodinný život.


8K TV ARTIST shows excellent design. 8K TV ARTIST má špičkový design. Se skvělým obrazem se 8K televize s vysokým rozlišením stala horkým tématem 2019 CES. Bylo to zároveň i první vystavení CHIQ 8K TV s dvojitou obrazovkou, která má vynikající audiovizuální výkon, udržuje harmonické soužití s rodinným prostředím a realizuje odvážnou inovaci, jakou je například DFD1.0, dominantní řečník.



ARTIST představuje koncept „umístění“ z prostorového designu, který může fungovat jako rozdělení dvou funkčních prostorů, jako je obývací pokoj a jídelna, a poskytovat související obsahové služby tak, aby odpovídaly různým scénám aktivit.



 


Focus on the solution of intelligent home scenes.Zaměřte se na řešení inteligentních domácích scén. Poté, co společnost Changhong jako první podnik uplatnila technologii AI + IoT na domácí spotřebiče, bude i nadále posilovat výzkum a vývoj a investovat do projektu technologie AI + IoT k urychlení technologické transformace. Changhong uvádí na trh zcela nová umělá inteligentní zařízení, včetně CHiQ TV, chladničky CHiQ a klimatizace CHiQ, a realizuje vzájemné propojení a ovládání mezi CHiQ TV a některými zařízeními v inteligentním domácím ekologickém řetězci, jako je chladnička CHiQ, klimatizace a MIUI značková zařízení prostřednictvím výkonného protokolu kompatibility IoT.