IFA 2019: CHiQ představuje nejnovější řadu chytrých televizorů Android 9.0 Q6N a velmi prostornou ledničku Space Pro


Značka CE CHiQ představila na veletrhu IFA 2019 tři nové řady chytrých televizorů Android. Důraz bude kladen na produktovou řadu CHiQ Q6N, která zahrnuje 65-ti palcovou a 55-ti palcovou televizi s povrchovou úpravou „Indigo Blue“. Vlajková zařízení v bezrámovém kovovém designu jsou plně vybavena nejnovějším systémem Android 9.0 včetně Google Assistant, Google Play, integrovaného Chromecastu, YouTube, Netflix, Amazon Prime Video.



Druhým zlatým vrcholem, který CHiQ představil je nová prostorná lednice Space Pro. Kuchyňský spotřebič má kapacitu 481 litrů. To je o 20 až 30 procent více prostoru než u běžných spotřebičů stejné velikosti. Díky technologii M-Fresh nabízí chladnička také nejdelší dobu konzervace potravin na světě.



Kromě toho se CHiQ poprvé představuje veřejnosti společně se svým partnerem Borussií Dortmund. CHiQ je sponzorem špičkového německého fotbalového klubu od roku 2018.




Modely řady Q6N s vlajkovou lodí CHiQ mají rozlišení 3840 x 2160 pixelů (UHD). Extravagantní design produktu se vyznačuje zejména ultratenkým designem v 360stupňovém bezrámovém provedení, „Metal Bezel“ a „Middle Metal Base“. Aby byla zajištěna nejlepší kvalita obrazu, jsou zařízení vybavena výkonným čtyřjádrovým procesorem a GPU integrovanou technologií 4K s vylepšením, HDR 10, mega rychlostní technologií. Nejnovější systém Androidtv je jednou z největších výhod pro koncové spotřebitele.



CHiQ Q6N Android TV nabízí tisíce filmů, pořadů a her z Google Play, YouTube a vašich oblíbených aplikací. Hlasové vyhledávání a osobní doporučení znamenají, že strávíte více času zábavou a méně času hledáním něčeho dobrého. Díky integrovanému Chromecastu můžete snadno přenášet filmy, pořady a fotografie ze zařízení Android nebo iOS do televize.



Při omezeném prostoru bytu je poměr mezi energetickou stopou a objemem ledničky hlavním problémem. Uvádí se, že technologie Space Pro ledničky vyvinutá společností CHiQ do značné míry tento problém vyřešila. Tloušťka spotřebiče byla snížena o 44%; hloubka byla snížena z 806 mm na 718 mm, což je snížení o 11%. Dveře se zmenší o více než 40%, celková kapacita ledničky se zvýší o 20% - 30%. Kromě Space Pro a M-Fresh je toto monstrum pokročilou technologií s kapacitou 481 litrů také vybaveno invertorovým kompresorem, zcela bez námrazy, s volbou více teplot a speciální skladovací zónou atd.